Βιβλιοπρόταση: O Δρόμος για την Κόλαση – Κατερίνα Θεοδώρου

Η Κατερίνα Θεοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Εύβοια  και σπούδασε το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Πάτρας. Ζει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με τον σύζυγο και τις δύο κόρες τους όπου και εργάζεται ως δασκάλα. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει και συνθέτει μουσική.

Το βιβλίο «Ο Δρόμος για την Κόλαση» αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια και κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 από την Δυάς Εκδοτική. Μπορείτε να το παραγγείλετε online, είτε να το αποκτήσετε κατόπιν παραγγελίας σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ή στον ίδιο εκδοτικό.Το διήγημά της «Η φρικτή αλήθεια» διακρίθηκε στο διαγωνισμό των εκδόσεων «IWrite» και συμπεριλαμβάνεται στον τόμο «Το έπος της Φαντασίας» που κυκλοφόρησε ο οίκος. Μια άλλη διάκριση ήρθε από τον διαγωνισμό των εκδόσεων «Λυκόφως» για το διήγημα «Η Επέτειος» όπου θα συμπεριληφθεί στον τόμο που θα εκδώσει ο οίκος προσεχώς.

«Ο Δρόμος για την Κόλαση»

Η πλοκή του έργου εκτυλίσσεται μεταξύ Πατρών και Ναυπλίου. Ένοχα μυστικά του παρελθόντος, αγεφύρωτες σχέσεις και ανεκπλήρωτοι πόθοι συνθέτουν δραματικά το πεδίο στο οποίο οι ήρωες θα αναμετρηθούν μοιραία, υπερνικώντας τους φόβους τους, αψηφώντας κανόνες και όρια.

Η υπόθεση από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: 

Δυο γυναίκες, ένας άνδρας…Μια ανίερη τριάδα σε ένα μοιραίο παιχνίδι εκδίκησης. Θαμμένα μυστικά του παρελθόντος αναδύονται στην επιφάνεια και επιζητούν την τιμωρία των ενόχων.

Εκείνη, εγκλωβισμένη σε μια σχέση τοξική και ολέθρια αποφασίζει να δώσει το τέλος και να διεκδικήσει όσα στερήθηκε για χρόνια στο πλευρό του δυνάστη της.

Εκείνος, οργισμένος και επίμονος, τολμά να την διεκδικήσει με οποιοδήποτε κόστος και, προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος του, φτάνει στα άκρα.

Ένα νέο κορίτσι, κάτω από την πίεση των εξελίξεων, καλείται να εγκαταλείψει τις σπουδές και τα όνειρά της και να επιστρέψει στο πατρικό της στο Ναύπλιο.

Τα χρόνια περνούν. Ο καθένας μόνος, χαράζει την δική του ρότα στην πορεία της ζωής. Και ενώ όλα δείχνουν πως τα φαντάσματα του παρελθόντος εξαφανίστηκαν, η ίδια η Μοίρα τούς φέρνει αντιμέτωπους σε μια δραματική, τελική αναμέτρηση.

Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν, τα γεγονότα τρέχουν και οι πληγές βαθαίνουν καθώς ο ίδιος υπαίτιος συνεχίζει ανενόχλητος να σαρκάζει κάθε έννοια δικαίου.

Το πλησίασμα των τριών είναι ακόμη ένα βήμα προς την Κόλαση. Ποιος λυτρώθηκε ποτέ από την εκδικητική μανία;

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ