Ο Αγρινιώτης Γιάννης Παγανιάς δυναμικά στο χώρο της showbiz

0

Ένα όνομα χίλιες λέξεις… Ο Αγρινιώτης, Γιάννης Παγανιάς από κατασκευαστής ξύλινων σπιτιών εισχώρησε δυναμικά στο χώρο της showbiz. Δυναμικός, απλός, σκληρός και ευαίσθητος συνάμα.Ένας μεγάλος άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού. Πιστεύει πολύ στην προσπάθεια και δεν εγκαταλείπει ποτέ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήρθε για να μείνει…

-Δηλώνεις ότι η ζωή σου είναι ένας δρόμος… Φέτος όμως σε πετυχαίνουμε στην Αθήνα,Ήρθες για να μείνεις; Ποτέ δεν ξέρεις πως σου τα φέρνει η ζωή.Έχω αναγκαστεί στο παρελθόν να μείνω σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Σημαντικό για εμένα είναι ότι όπου κι αν βρεθώ μπορώ και προσαρμόζομαι εύκολα. Αν είχα την επιλογή να μείνω κάπου εφ’ όρου ζωής θα επέλεγα σίγουρα την Αθήνα

screenshot_1-Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεσαι εδώ με τι έχεις καταπιαστεί; Ξεκίνησα ως υπεύθυνος προβολής marketing στο Sport Education Festival που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο στο κλειστό Tae Kwon Do με τη συμμετοχή πολλών γυμναστηρίων, τις ακαδημίες των πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακού έχοντας φυσικά δίπλα μου την παρουσία του Μιχάλη Ζαμπίδη και της Ελένης Πετρουλάκη.Ένα μήνα μετά ασχολήθηκα με το baby rally στην πλατεία Συντάγματος και κατά καιρούς αναλαμβάνω την προβολή κάποιων event που δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω λόγω συμφωνητικών εχεμύθειας από τους διοργανωτές. Ακόμη σχολήθηκα με την προώθηση για τη διαφημιστική καμπάνια της OKF στην Ελλάδα. Τέλος, συμμετείχα στην κριτική επιτροπή στα καλλιστεία Σαλαμίνας με παρουσιάστρια τη Στέλλα Γιαμπουρά.

-Θέλω όμως να μας αναφέρεις τι ακριβώς κάνεις μπροστά από τις κάμερες; Έχω κάνει κάποια guest στην τηλεοπτική σειρά «Μάλιστα Σεφ» στο MEGA και στην κινηματογραφική ταινία «The bachelor» με Ζουγανέλη, Βουρλιώτη, Τσιμιτσέλη, Τότσικα κλπ. Ακόμη συμμετείχα στο καινoύργιο video clip του Νίκου Γεραλή καθώς και στο fan club του Βαλάντη στο «Your face sounds familiar».

-Τα επόμενα σχεδιά σου ποια είναι; Ετοιμάζω μια νέα σειρά κοσμημάτων με μια κορυφαία σχεδιάστρια και ένα πολύ γνωστό μοντέλο και συνεχίζω να εκπροσωπώ εταιρείες με σκοπό την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών. Επίσης, έχω ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στη νέα τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου» στον ALPHA καθώς και μια καινούργια συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Badmash Records για ένα event που θα ανακοινωθεί εντός ημερών.

-Περί τίνος πρόκειται; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα συζητηθεί πολύ γιατί δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα.

-Ασχολείσαι με πολλά πράγματα και με μεγάλη επιτυχία. Οφείλεται κάπου αυτό; Ναι, στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και με στηρίζουν.

-Να κάνουμε μια αναφορά γύρω από αυτούς; Φυσικά. Θέλω να ευχαριστήσω την συνεργάτιδα μου Χριστίνα Απεργιώτη τον ατζέντη και συνεργάτη μου Γιώργο Δούσκο, τον στυλίστα μου Χρήστο Πανταζώνα και την σύμβουλο επικοινωνίας μου Έλενα Chris.

-Τι ρόλο παίζουν οι γυναίκες στη ζωή σου; Λατρεύω το γυναικείο φύλο και μου αρέσει να το προστατεύω.

-Υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή σου αυτήν την περίοδο; Είμαι πολύ καλά.

-Τέλος θα ήθελα να μου πεις ποιος πστεύεις ότι είναι ο προορισμός σου; Να βοηθάω τους ανθρώπους γύρω μου και να τους ανακουφίζω με κάποιον τρόπο.Αυτό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω χρήσιμος.14331505_1287171134626425_1876442130_n

Ευχαριστούμε, την Πέγκυ Χαϊδεμενάτου για την παραπάνω αποκλειστικότητα που μας παραχώρησε.

 

Πηγη:agriniotimes.gr