Το Μουσικό Σχολείο Άρτας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

1

Σε μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, από το Μουσικό Σχολείο Άρτας, την συμμετοχή σχολείων της περιοχής και την στήριξη του Δήμου Αρταίων, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου.

Από την πώληση ημερολογίων που δημιουργήθηκαν από έργα των παιδιών συγκεντρώθηκαν χρήματα με σκοπό τη ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Άρτας, κα Ανθούλα Ζιώρη παρέδωσε τα χρήματα στους εκπροσώπους του Οργανισμού κα Δέσποινα Κακόγιανου και κ. Θωμά Δρακόπουλο. Στον ευχαριστήριο λόγο της η κα Δ. Κακόγιαννου, παιδαγωγός στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου του Οργανισμού, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι μια μεγάλη οικογένεια, ένα καταφύγιο για παιδιά θύματα κάθε μορφής βίας,  ένα καταφύγιο που προσφέρει αγάπη, φροντίδα, σεβασμό και αξιοπρέπεια».

Να σημειωθεί  ότι, η όμορφη εκδήλωση με τίτλο «Έχουν οι καιροί νανουρίσματα» έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και των δράσεων του Μουσικού Σχολείου Άρτας ως μέλους του Δικτύου Συνεργαζόμενων Σχολείων ASPnet της UNESCO.