Κυριακή στις 18.30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων

Στο τελικό θα αναμετρηθούν ο ΣΟΛΩΝ Αθήνας με τον ΑΡ.Μ.Α. Θεσσαλονίκης..Είσοδος ελεύθερη για τους φιλάθλους

0

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού σήμερα Κυριακή 9/7/2017 και ώρα 18.30 μμ, θα γίνει ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, που διεξήχθη επί ένα δεκαήμερο στα γήπεδα του Δήμου Αγρινίου

Οι ομάδες που θα αναμετρηθούν στον τελικό, είναι ο ΣΟΛΩΝ Αθήνας και ο ΑΡ.Μ.Α. Θεσσαλονίκης.
Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ
.
Ο ΑΡ.Μ.Α ήταν στον δεύτερο όμιλο και τελείωσε την φάση των ομίλων με τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχοντας την καλύτερη επιθεση με δέκα γκόλ, ενώ ειχε δεχθεί μόνο ένα.
Στην συνέχεια στους νοκ άουτ αγώνες αντιμετώπισε στα προημιτελικά την ομάδα του ΔΡΑΚΩΝ Αθήνας που απέκλεισε στα πέναλτι καθώς στην κανονική διάρκεια και στην παράταση ο αγώνας ήταν ισόπαλος με 1-1.Στην συνέχεια αντιμετώπισε την έκπληξη του τουρνουά Χαλκίδα που κέρδισε με 4-1 εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στον τελικό.
Απο την άλλη πλευρά ο ΣΟΛΩΝ ήταν στον τέταρτο όμιλο και με δύο νίκες στην φάση των ομίλων πήρε την δεύτερη θέση πίσω απο την ομάδα των Ιωαννίνων.Η ομάδα της Αθήνας στα δύο επόμενα νοκ άουτ παιχνίδια με 14 γκόλ στην επίθεση και μηδέν στην άμυνα, όπως δείχνουν και οι αριθμοί έφτασε με σχετική άνεση στον τελικό.
Πιο συγκεκριμένα στα προημιτελικά αντιμετώπισε την ομάδα του Δ.Σ Βόλου που συνέτριψε με το βαρύ 8-0, και στην συνέχεια στα ημιτελικά αντιμετώπισε την ομάδα απο την οποία γνώρισε την μοναδική ήττα στο τουρνουά.Τον Δ.Σ. Ιωαννίνων και τον συνέτριψε με 6-0.
Επάνω η ομάδα ΑΡ.Μ.Α. Θεσσαλονίκης και κάτω η ομάδα ΣΟΛΩΝ Αθηνών