Ο συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τέγας εξανέστη -ενοχλημένος σφόδρα- για την ανακοίνωση της παράταξης μας «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» αναφορικά με την απευθείας ανάθεση του Δημάρχου προς τον υιό του για το έργο «εργασίες αντιμετώπισης, κόκκινου σκαθαριού». Τονίζουμε και πάλι ότι δεν αμφισβητούμε το νομότυπο της διαδικασίας, πράγμα στο οποίο αναφερθήκαμε στην αρχική μας ανακοίνωση. Το ζήτημα είναι ΕΞΟΧΩΣ πολιτικό και ζητάει καθαρή απάντηση:

Πόσα χρήματα έχει λάβει ή θα λάβει η Εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΤΕΓΑΣ από την Αντιπεριφέρεια Αιτωλ/νιας, τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, το Δήμο Θέρμου, το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας και τον Δήμο Ξηρομέρου;

Αποτελεί μείζον ζήτημα η επιβίωση από τον Κρατικό, Περιφερειακό η Δημοτικό Κορβανά ναι ή όχι;

Αν ο συνάδελφος κ. Τέγας απαντήσει με ακριβή στοιχεία επ’ αυτού, τότε βεβαίως να του ζητήσουμε συγνώμη. Αν όχι, μάλλον αυτός πρέπει να ζητήσει συγνώμη.

Τέλος το ποιος είναι ανύπαρκτος στα Δημοτικά πράγματα και συκοφαντεί, ας το κρίνουν οι Δημότες.

Πάντως τρία (3) χρόνια, Δημοτικής αρχής Καραπάνου δεν είδαμε και καμιά δική του ανακοίνωση – παρέμβαση επί των θεμάτων του Δήμου μας…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.