Νέα «κωλοτούμπα» Λεβέντη: Δεν παραιτούμαι, θα κάνω …διαβούλευση

0

Άλλαξε ρότα ο Βασίλης Λεβέντης στα περί παραίτησης. Τώρα δηλώνει πως δεν παραιτείται τη Δευτέρα, μετά το σάλο που είχε προκληθεί το απόγευμα της Πέμπτης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε μιλήσει και είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα κάνει αυτό ακριβώς. Μάλιστα, είχε προϊδεάσει μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου είχε αφήσει υποννοούμενα περί παραίτησής του.

Όμως, στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο κύριος Λεβέντης πήρε πίσω όσα είπε, δηλώνοντας αυτή την φορά πως ειδικά για αυτή τη Δευτέρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Επανέλαβε πάντως ότι, μετά την ομιλία του που είναι προγραμματισμένη στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος, και εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Το γεγονός το οποίο φέρεται να έχει εξοργίσει τον Βασίλη Λεβέντη είναι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, καθώς δηλώνει κάθετα αντίθετος. Με αφορμή την υπογραφή και κύρωσή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στην περίπτωση που το υπογράψει ο κύριος Παυλόπουλος, κάτι που ο ίδιος τονίζει πως δεν πιστεύει πως θα γίνει, τότε και αυτός θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραίτησης, καθώς όπως δηλώνει «δεν θέλει να είναι μέρος μιας βουλής αθέων».