Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Αχαΐα και Ηλεία

0

Σύλληψη ημεδαπού για μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός διότι διαπιστώθηκε να μην έχει προβεί στην έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ως όφειλε.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Ελαιώνα Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στα Βραχνέικα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του ενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες το πρωί, στα Δουνέικα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους -17,5- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας,  ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε μικροαντικείμενα από περίπτερο ημεδαπού στην Αμαλιάδα.