Χαροπαλεύει αθλητής της ποδηλασίας του Παναθηναϊκού – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα

0

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της ελληνικής ποδηλασίας, καθώς ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Ορφανίδης, υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγώνα που έγινε την προηγούμενη Κυριακή (15/10) στο Κονδύλι.

Ο αθλητής των «πράσινων» αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται στο Τζάννειο σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι συναθλητές του και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν με αγωνία να μάθουν οποιαδήποτε εξέλιξη από την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού «αυτή τη στιγμή, χάρη στη μέριμνα που είχε λάβει η διοργανώτρια ΑΕΚ (την οποία ευχαριστούμε θερμά για το ειλικρινές ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει) και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο ιατρός του αγώνα κος Τζαννιδάκης, ο Κυριάκος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή, αλλά σοβαρή κατάσταση και περιμένουμε (για την ακρίβεια ελπίζουμε) την αντίδραση του οργανισμού του τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα».

Όπως αναφέρεται επίσης, «καλό θα είναι να μη μεταβεί κάποιος στο Τζάννειο, αφενός γιατί δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στη ΜΕΘ, αφετέρου γιατί δεν θα προσφέρει κάτι. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα ενημερώσουμε. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι θετικής σκέψης για να γίνει καλά ο Κυριάκος και να κερδίσει ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα».