Η συμμετοχή του Ντάνου στην καμπάνια του οίκου Dior

Ο γαλλικός οίκος καλεί διάσημα πρόσωπα σε όλο τον πλανήτη να συμμετέχουν στην προσπάθεια

Εθελοντική ήταν η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην «αλυσίδα αγάπης» του We Movement.

Σε ανακοίνωσή του, ο οίκος Dior ανέφερε: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού Wemovement».

«Είναι απόφαση μετά από σκέψη, γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη. And you? What would you do for love?». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το «παρών» στη διεθνή καμπάνια του οίκου Dior με φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο γαλλικός οίκος καλεί διάσημα πρόσωπα σε όλο τον πλανήτη να συμμετέχουν στην προσπάθεια του ενίσχυση της φιλανθρωπικής προσπάθειας της Νάταλι Πόρτμαν, wemovement, για τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση όλων των γυναικών του κόσμου και ο Ντάνος είναι ένα από τα πρόσωπα της διεθνής καμπάνιας του οίκου.

Μάλιστα όπως γράφει ο νικητής του Survivor στη λεζάντα κάτω από το βίντεο στο Instagram για κάθε post ο Dior δωρίζει 1 ευρώ στην προσπάθεια της ηθοποιού.