«Σκέψεις του Οφόε να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Τι είναι αυτό που θορύβησε τον άσο των Πειραιωτών, σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα

0

Για σκέψεις του Βάντις Οτζίτζα Οφόε να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό, μετά από λίγους μήνες που φοράει τη φανέλα του, κάνει λόγο βελγικό δημοσίευμα. Οι λόγοι για τους οποίους ο «ερυθρόλευκος» χαφ σκέφτεται την αποχώρησή του από την ομάδα του Πειραιά, δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά -όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Nieuwsblad- έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι θορυβήθηκε από τη διάρρηξη στο σπίτι του.

gfdgd

«Ίσως ο Οφόε να αλλάξει ξανά ομάδα, μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του, μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και την κλοπή κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, αλλά η απώλεια της περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και προστίθεται: «Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος, γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος ληστών. Φαίνεται πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει φόβος για την ασφάλειά της και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι το οποίο ο Οτζίτζα δεν το παραβλέπει και θα εξετάσει τις επιλογές του».

Στο τέλος του σχετικού δημοσιεύματος σημειώνεται ότι «ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν φαίνεται πως θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Οτζίτζα».

Υπενθυμίζεται ότι, μαζί με το σπίτι του Οφόε, οι διαρρήκτες μπήκαν και σε αυτό του Ομάρ Ελαμπντελαουί.