Πρόσκληση σε εκδηλώσεις από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας

0

Σε δυο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο προσκαλεί το κοινό, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, με την μεν πρώτη να αφορά στην ομιλία του Γέροντα Εφραίμ του Βατοπαιδινού και τη δεύτερη να αναφέρεται στην μηνιαία Σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα:

α) Ομιλία του Γέροντα Εφραίμ του Βατοπαιδινού

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το παράρτημα του Κέντρου Ενότητος και Μελέτης προβολής των Αξιών «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» και ο Τηλεοπτικός Σταθμός «ΑΧΕΛΩΟΣ», σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, διοργανώνουν εκδήλωση στην πόλη του Αγρινίου, όπου θα μιλήσει ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπαστράτου 63 & Σμύρνης), την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30’, ενώ το θέμα που θα αναπτύξει ο Καθηγούμενος είναι: «Αγιορείτικα Μηνύματα».

β) Μηνιαία Σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00’ θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία», στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Ομιλήτρια θα είναι η κα Μαρία Γιαχνάκη, δημοσιογράφος, διεθνής ανταποκρίτρια, συγγραφέας και παραγωγός ντοκιμαντέρ.

Θα αναπτύξει το θέμα: «Η γυναίκα ως φορέας των ηθικών αξιών».

Θα ακολουθήσει διάλογος επί του θέματος.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως

kalyvia.gr