Χάβος: «Αισιόδοξος για τον Παναιτωλικό»

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» τόνισε πως η ομάδα θα δείχνει όλο και καλύτερη

0

Στο άγχος που υπήρχε σήμερα στον Παναιτωλικό για τη νίκη, στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αγώνα, όπου τα «καναρίνια» κέρδισαν τη Λάρισα με 3-1. «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και από ψυχολογικής και από βαθμολογικής άποψης. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά με επιθετικές συνεργασίες και βάλαμε το γκολ. Αντί το γκολ να μας ελευθερώσει μας έκανε το αντίθετο απέναντι σε μία ομάδα που δεν κλείστηκε και συγχαρητήρια στη Λάρισα γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Βάλαμε το δεύτερο τέρμα το οποίο θα μας ελευθέρωνε ακόμη περισσότερο, ένα πανέμορφο γκολ. Στο δεύτερο μέρος φάγαμε το γκολ νωρίς και αγχωθήκαμε, γιατί όταν έχεις καιρό να κερδίσεις έχεις άγχος. Μοιραία πήραμε λίγα μέτρα πίσω στο γήπεδο. Μπορούσαμε βέβαια να τελειώσουμε το ματς με κάποιες κόντρες που βγήκαμε αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στα τελευταία μέτρα. Στο τέλος μετράει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που ήταν επιτακτική ανάγκη. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί μας βοήθησε πραγματικά και ειδικότερα όταν στο σκορ ήταν στο 2-1, υπήρχε μία θετική αύρα και αυτό ήταν σημαντικό», σχολίασε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε αν μετά το σημερινό αποτέλεσμα τα «καναρίνια»… ξέφυγαν από τον σκόπελο των τελευταίων θέσεων. «Ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει με τα παιδιά. Είχαμε ατυχία σε κάποια παιχνίδια, ήταν σίγουρα τα ατομικά λάθη, το τρίτο ήταν οι τραυματισμοί που ήρθαν μαζεμένοι σε καίριες θέσεις και έπαιξαν σημαντικό ρόλο και το τέταρτο είναι ότι έπρεπε να βρούμε τον τρόπο αντίδρασης από τα παιδιά, γιατί όταν δεν έχεις καλή ψυχολογία, είναι άσχημο πράγμα .Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα και πιστεύω ότι με δύο – τρία καλά αποτελέσματα η ομάδα έχει βλέψεις για παραπάνω».

Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως ο Ηλίας Φυντάνης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα. «Δε θεωρώ ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα αν και η Λάρισα είναι η μόνη ομάδα που μας έκανε δώδεκα τελικές και αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να το λύσουμε».