Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε η Α.Ε. Μεσολογγίου που κέρδισε στο Αγγελόκαστρο τον Αχελώο με σκορ 2 – 0. Η ομάδα του Γιώργου Πετσίνη είχε αρκετά καλή εικόνα και με τέρματα των Πιστιόλη και Καρρά, συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου της.
Οι γηπεδούχοι πήγαν να πετύχουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 1ο μόλις λεπτό με το Μήκα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αλλά να σουτάρει ψηλά άουτ. Η Α.Ε.Μ. πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε στη συνέχεια, όμως ο Τσιλίκας με πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, όμως από το 59΄ και μετά είχε μεγάλες ευκαιρίες. Ο Τσιλίκας σε δύο περιπτώσεις στο 59΄ έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις σε πλασέ πρώτα του Καρρά και στη συνέχεια του Πιστιόλη, ενώ στο 71΄ είπε “όχι” και στο φάουλ του Βασιλάρη. Ο Ζέρβας με σωστή έξοδο στο 73΄ δεν επέτρεψε στον Αποστόλη Μπούτιβα να απειλήσει και στο 76΄ ήρθε το γκολ που ζητούσε η Α.Ε.Μ. Αρχικά ο Τσιλίκας έδιωξε τη μπάλα στο φάουλ του Μιχαλόπουλου, όμως στην επόμενη φάση μετά από τη σέντρα του Βασιλάρη ο Πιστιόλης με προβολή έκανε το 0 – 1. Στο 78΄ ο Τσιλίκας νίκησε σε τετ α τετ τον Πιστιόλη παραχωρώντας κόρνερ και στο 87΄ ο Καρράς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πιστιόλη έκανε το 0 – 2 σφραγίζοντας την πρόκριση των “κανονιέρηδων”.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Ο Μήκας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά σουτάρει ψηλά άουτ.
6΄ Σουτ του Πιστιόλη από το ύψος του πέναλτι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Τσιλίκας.
14΄ Ο Πιστιόλης βγαίνει απέναντι στον Τσιλίκα, πλασάρει και διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
17΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βασιλάρη ο Τσιλίκας διώχνει και στη συνέχεια η μπάλα φτάνει στο Θανάση Καβαλλάρη που πλασάρει και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
21΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Καβαλλάρη ο Τσιλίκας διώχνει, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.
59΄ Κάθετη του Θανάση Καβαλλάρη στο Μιχαλόπουλο που “στρώνει” στον Καρρά, αυτός κάνει το πλασέ που διώχνει ο Τσιλίκας και στη συνέχεια κάτοχος της μπάλας γίνεται ο Πιστιόλης που προσποιείται και πλασάρει για να διώξει εκ νέου ο Τσιλίκας σε κόρνερ.
65΄ Γύρισμα του Χαλαζιά από δεξιά ο Πιστιόλης πιάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
67΄ Ασυνεννοησία στην άμυνα του Αχελώου ο Τσιλίκας προλαβαίνει και απομακρυνει.
68΄ Σουτ του Πιστιόλη από το ύψος της περιοχής η μπάλα περνάει άουτ.
71΄ Φάουλ του Βασιλάρη ο Τσιλίκας διώχνει σε κόρνερ.
72΄ Κόρνερ του Βασιλάρη κεφαλιά του Θανάση Καβαλλάρη η μπάλα πέρασε άουτ.
73΄ Πάσα του Ανδρεάκη στον Αποστόλη Μπούτιβα ο Ζέρβας βγαίνει και προλαβαίνει να διώξει πριν τον παίκτη του Αχελώου.
76΄ Φάουλ του Μιχαλόπουλου έδιωξε ο Τσιλίκας.
76΄ Γκολ. Σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά ο Πιστιόλης βγαίνει πρώτος στη μπάλα και με προβολή την στέλνει στα δίχτυα για το 0 – 1.
78΄ Ο Θανάσης Καβαλλάρης περνάει κάθετη πάσα στον Πιστιόλη που απέναντι από τον Τσιλίκα πλασάρει και διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
87΄ Γκολ. Ο Πιστιόλης κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Καρράς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τσιλίκα κάνοντας το 0 – 2.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Χόντος, Παντής, Αλεξάκης, Τσιλιπάνος (69΄ Σαγάνας Γ.), Ανδρεάκης, Θώδης, Ζαλοκώστας Λ. (62΄ Σαγάνας Μ.), Μήκας (51΄ Φούντας), Μπούτιβας Α. (82΄ Αριστόπουλος), Ρουσογιάννης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Πετσίνης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Διαμαντόπουλος (46΄ Μιχαλόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Λίτσος, Καβαλλάρης Α., Καβαλλάρης Δ. (82΄ Μπαλαμπάνης), Χαλαζιάς (70΄ Κάκκος Χ.), Καρράς, Βασιλάρης (88΄ Κοτοφώλης), Πιστιόλης.

Πηγη: olatagoal.gr

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.