«Σκασμένος» και λογικά ήταν ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αποψινού αγώνα.  «Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ. Δείξαμε φόβο και σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Θεωρώ ότι το παιχνίδι του πρώτου ημιχρόνου εκτός από τα πρώτα του λεπτά ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά και το ελέγχαμε το παιχνίδι, δυστυχώς μέσα σε λίγα λεπτά φάγαμε δύο γκολ από ατομικά λάθη τα οποία στοιχίζουν πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι και με τις αλλαγές που βοήθησαν και με την ταχύτητα του Κλέσιο. Χάσαμε τη φάση με τον Φάρλει που άλλαζε όλη η ροή γιατί αν γινόταν το 3-2 είχαμε δώδεκα, δεκαπέντε λεπτά ακόμα. Δυστυχώς, μοιραία φάγαμε το τέταρτο γκολ.
Είμαι μία βαριά ήττα που μας στεναχωρεί πάρα πολύ, ίσως περισσότερο από όλες,  γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Είχαμε και τον κόσμο που σήμερα μας στήριξε πάρα πολύ και κάποιος που δεν έχει δει το παιχνίδι θα νομίζει ότι ήταν μια εύκολη επικράτηση του αντιπάλου ενώ δεν ήταν. Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας», είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανοκίτρινων».
Που ρωτήθηκε μετά τι πρέπει να γίνει, ώστε να εξαλειφθούν τα πολλά ατομικά λάθη που γίνονται. «Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από ατομικά λάθη. Από εκεί και πέρα ότι δουλειά και να βάλει ο προπονητής ειδικά στην τετράδα της άμυνας, θεωρώ ότι ίσως είναι η έλλειψη συγκέντρωσης κάποια στιγμή ή… δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω γιατί είναι διαφορετικοί οι παίκτες που γίνεται το λάθος και αυτό με στεναχωρεί και μένα πάρα πολύ».
Για την απουσία του Μπεχαράνο σχολίασε ότι «ο Τσοκάνης  έχει παίξει αμυντικό χαφ. Ο Μαρινάκης επίσης με τον Παναθηναϊκό που αγωνιζόταν είχε παίξει. Είναι δύο παιδιά που είναι ευλογία για εμάς που μπορούν να παίξουν παραπάνω θέσεις από μία. Σίγουρα ήταν μεγάλη η απώλεια του Μπεχαράνο αν αναλογιστείτε ότι είχαμε και τον τραυματισμό του Μπράβο. Ο Τσοκάνης ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά για εμένα. Είναι μία πολύ καλή και αξιόπιστη λύση».
Για το αν θα κινηθεί ο Παναιτωλικός για στόπερ τον Γενάρη σχολίασε πως «έχουμε και τον Χαντάκια που ήταν τραυματίας, είναι και ο Ροντρίγκες, είναι ο Μιχάι που πάει πολύ καλά, έχουμε και την εμπειρία του Μόρα… δε νομίζω ότι ήταν εκεί το πρόβλημα σήμερα. Όταν τρώει γκολ μία ομάδα δε φταίει μόνο η αμυντική τετράδα. Η αμυντική λειτουργία είναι ομαδική».
Στη συνέχεια κάλυψε απόλυτα τον Μόρα και φάνηκε ενοχλημένος όταν τον ρώτησαν αν έχει «μέλλον» στην ομάδα μετά την εμφάνισή του. «Άλλη ερώτηση! Γιατί να μην έχει μέλλον; Τα λάθη δεν είναι στο ποδόσφαιρο; Ίσα – ίσα όταν κάνει λάθος ένας παίκτης πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι μας. Στο ποδόσφαιρο όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει».
Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Μαρκόβσκι και αν έπρεπε να μπει νωρίτερα στο ματς. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φορ περιοχής που πρέπει να βγουν οι σέντρες από τα πλάγια. Ήταν ένα παιχνίδι που η κατοχή θα ήταν μοιρασμένη. Σε όσα παιχνίδια έχουμε επιλέξει να παίξουμε με τον Ντίας κορυφή, είδαμε ότι πάει καλά. Όταν μπαίνει ο Μαρκόβσκι δίνει όλο του τον εαυτό, βοηθάει και να ξέρετε ότι το σημαντικό δεν είναι το ποιος ξεκινάει το παιχνίδι αλλά ποιος το τελειώνει».

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.