Πλασματικό χαρακτήρισε ο Μιχάι το σκορ του αποψινού αγώνα του Αγρινίου.  «Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Παρότι δεχθήκαμε νωρίς γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το κάναμε. Πρέπει να μας προβληματίσει αυτό. Μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός. Κάναμε  μία καλή προσπάθεια, αλλά το σκορ δεν ήταν αυτό που θέλαμε», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA. Και μετά του μεταφέρθηκε πως τα «καναρίνια» έχουν δεχθεί γκολ στα 12 από τα 14 φετινά τους παιχνίδια.   «Είναι μία απάντηση που πρέπει να βρει ο προπονητής. Σήμερα δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη. Οπως γίνεται συνήθως. Χάνουμε τον παίκτη και δεχόμαστε γκολ. Τα οποία λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για τον ίδιο σχολίασε ότι  «πάντα προσπαθώ να δίνω το100%. Οτι είναι να έρθει στο μέλλον… ας έρθει. Δεν περιμένω κάτι. Προσπαθώ να δουλεύω και αυτό να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.