Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρίνιου θα συμμετέχει και φέτος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης μας με την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 από τις 8:30 έως τις 15:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη» , υπενθυμίζοντας ότι  η προσφορά σε όσους το χρειάζονται δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.
Παράλληλα στον ίδιο  χώρο η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου θα συγκεντρώνει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του.

«Ευχαριστούμε για την συνδιοργάνωση: το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, την Φιλαρμονική Δήμου Αγρινίου, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και τον Λαογραφικό της Όμιλο και το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Αγρινίου.

Ας συνεισφέρουμε όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε, για να γιορτάσουν κι άλλοι μαζί με μας τα καλύτερα Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα με Υγεία & Αγάπη» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.