Συλλήψεις και δικογραφίες για διάφορα αδικήματα σε Αχαΐα και Ηλεία

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας, 45, 17, 16 και 13 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν δεκαπέντε τεμάχια σιδερένιων σωλήνων ύδρευσης Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αιγιαλείας, αξίας 2.500 ευρώ, τις οποίες φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο του 45χρονου.
Επισημαίνεται ότι, τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της Δημοτικής επιχείρησης, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 16χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι παραβίασε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε είδη ένδυσης και αντικείμενα, αξίας 500 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, χθες το πρωί, στο Βούναργο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε  κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, μια 46χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα του κ. Ανακριτή Πατρών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και συμμετοχή της σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απείθεια.

Σύλληψη αλλοδαπού και ημεδαπής για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη διασταύρωση  Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και μια 35χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που  τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, οκτώ ναρκωτικά δισκία, καθώς και μια σφραγίδα Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 19 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα.