Το Citroën C3 Aircross Next Gen, καλύτερο αυτοκίνητο για την Ευρώπη

8

Από την κριτική επιτροπή του Autobest ανακοινώθηκε ότι, το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη» για το 2018.

Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση, είναι ακόμη πιο σημαντική λαμβάνοντας υπόψη τους αντιπάλους του και τη σημαντική διαφορά στην τελική βαθμολογία, αλλά το κυριότερο τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην κατηγορία των Compact SUV.

Από το 2001, μετά από την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως «BEST Buy Car of Europe», αυτό που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή. Σε αυτή συμμετέχουν 31 δημοσιογράφοι από 31 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια, κρίνονται σε 13 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η σχεδίαση, η σχέση τιμής – αξίας, η άνεση για τους επιβάτες και η τεχνολογία, καθώς και η ικανότητα του δικτύου της εκάστοτε μάρκας να καλύψει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως το 2003, όπου είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroën C3, έτσι και τώρα το Νέο  Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο, χάρη στο ξεχωριστό του στυλ και τον πολύ δυναμικό αλλά και φρέσκο χαρακτήρα του.

Το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV είναι μέρος της Εταιρικής αναγέννησης για τη Citroën και έχει ήδη ξεπεράσει τις 30.000 παραγγελίες στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του θεσμού Autobest, κος Ilia Seliktar, με δήλωσή του υπογράμμισε πως «είναι χαρά μου να συγχαίρω την Linda Jackson και την ομάδα της για την επικράτηση στο διαγωνισμό Autobest 2018 και μάλιστα απέναντι σε αξιόλογο ανταγωνισμό. Απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους, το C3 Aircross αποδεικνύεται πως έχει όλες εκείνες τις αρετές που μπορούν να το στέψουν πρωταθλητή στις πωλήσεις. Απέναντι στους κριτές του θεσμού, το μοντέλο έδειξε πως έχει όλα όσα χρειαζόταν για να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία. Για άλλη μια φορά, οι κριτές απέδειξαν πως μπορούν να ξεχωρίσουν τα πραγματικά αξιόλογα αυτοκίνητα, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, προσφέροντας έναν πραγματικό οδηγό προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν την καλύτερη επιλογή, αυτή που θα ταιριάζει και στις μελλοντικές τους ανάγκες».

Αναλυτικά η βαθμολογία έχει ως εξής:

  1. Citroen C3 Aircross – 1.423 βαθμοί
  2. Opel Grandland – 1.302 βαθμοί
  3.  VW T-Roc – 1.205 βαθμοί
  4. Seat Ibiza – 1.190 βαθμοί
  5. Ford Fiesta – 1.182 βαθμοί
  6. Honda Civic – 1.138 βαθμοί

Νίκος Τσάδαρης

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση