Παναιτωλικός: «Η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που αξίζει»

Τα «καναρίνια» ευχαρίστησαν τον Μάκη Χάβο για την προσφορά του και έστειλαν ξεκάθαρο «μήνυμα» ότι θα κάνουν ότι πρέπει ώστε οι «κυανοκίτρινοι» να περάσουν αλώβητοι την κρίση που περιήλθαν

Ξεκάθαρο μήνυμα προς άπαντες στέλνει από σήμερα η διοίκηση του Παναιτωλικού,λίγο μετά την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο. Τον οποίο και ευχαρίστησε και τόνισε πως παραμένει φίλος της ομάδας. Αλλώστε το «διαζύγιο» ήταν φιλικό, αφού οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν πάρα πολύ καλές.
Τα «καναρίνια» με μία μακροσκελή ανακοίνωση κατέστησαν σαφές πως πλέον όλα αλλάζουν. Καταρχήν αντρίκεια θαρραλέα παραδέχθηκαν τα δικά τους λάθη, όπως έπραξε και ο Μάκης Μπελεβώνης με πρωινή του δήλωση. Μάλιστα ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «,είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ομάδα μας στο δρόμο που της αξίζει».
Την ίδια στιγμή όμως φέρνουν προ των ευθυνών τους και τους παίκτες. Οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν αποδίδουν αυτό που μπορούν. Οπως χαρακτηριστικά τόνισαν «οφείλουν να το κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, την σημερινή άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα».
Παράλληλα ζητούν από τον κόσμο αυτοσυγκράτηση. Η πίκρα του για την εικόνα των «κυανοκίτρινων» φαντάζει και είναι «κατανοητή», όμως  περιστατικά όπως το χθεσινό όπου μπήκαν φίλαθλοι για να παραπονεθούν στους παίκτες, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.
Τι μένει μετά τη σημερινή ημέρα. Στο Αγρίνιο θα αλλάξουν πολλά. Είναι ειλημμένη η απόφαση ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει, με κάθε κόστος.