Μιχαηλίδης: «Δεν ξέρω αν θα είμαι πάλι στον πάγκο»

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναιτωλικού στο ματς με την ΑΕΚ και δεν είναι σίγουρος αν θα είναι στον πάγκο και στο επόμενο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου.

«Είναι φανερό ότι μετά το βαρύ σκορ στο πρώτο ματς η υπόθεση κύπελλο είχε κριθεί για εμάς οριστικά. Στο σημερινό παιχνίδι ο στόχος μας βασικά ήταν να μην το δούμε σαν τυπική διαδικασία αλλά σαν μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι η εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών δεν τους αξίζει και δεν τους αρμόζει. Τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια. Ο δεύτερος στόχος ήταν να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά τα τρία νέα παιδιά, αν και ο ένας, δυστυχώς, βγήκε νωρίς με τραυματισμό. Είναι φανερό ότι η ομάδα περνάει κρίση αλλά μπορεί κανείς να δει αισιόδοξα το μέλλον και πιστεύω ότι γρήγορα θα ξαναβρεί η ομάδα τον δρόμο που της αρμόζει.

Η σημερινή εικόνα είναι αποτέλεσμα του προπονητή που ήταν μέχρι και πριν δύο μέρες, του κ. Χάβου. Εμένα μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα μέχρι να βρει η διοίκηση τον αντικαταστάτη του κ. Χάβου και αυτό έκανα. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αν θα είμαι στον πάγκο και στο επόμενο ματς. Εγώ έκανα σήμερα αυτό που κλήθηκα να κάνω».

Αναλυτικά όσα είπε πρίν στην κάμερα της CosmoteTV:

«Είναι προφανές πως μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με ένα βαρύ σκορ στην έδρα μας ήταν μια τυπική διαδικασία για εμάς. Στα παιδιά είπα να μην το δουν σας τυπική διαδικασία, έτσι ώστε μέσα από αυτό το παιχνίδι να βρούμε ψυχολογία.

Δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά σήμερα, δυστυχώς τραυματίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας όμως έπαιξαν άλλα δύο παιδιά και το μέλλον τους ανήκει».