Τελικά και ο καιρός επιτέλους συμμορφώθηκε και οι ετοιμασίες για το 11ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι μπορούν να προχωρήσουν απρόσκοπτα, γιατί είναι αλήθεια ότι είχε δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στις εργασίες από τον άστατο καιρό. Η πρόγνωση για την Κυριακή στις 12:00 μ.μ. στον Μύτικα, μιλά για ηλιοφάνεια, με πιθανή λίγη συννεφιά.
        Καρναβάλι και φέτος στον Μύτικα, με τον δυναμικό Σύλλογο Γυναικών, να διοργανώνουν μια ακόμα εντυπωσιακή καρναβαλική παρέλαση 7 αρμάτων. Στα παρασκήνια της γιορτής βρίσκεται, μια δυνατή ομάδα τεχνιτών καρναβαλικών αρμάτων, από την Πάτρα, που εργάζεται ασταμάτητα για το αποτέλεσμα που κάθε χρόνο μας ανταμείβει..
     Η κατασκευάστρια Αγνή Στασινού, με εμπειρία 18 ετών στον χώρο των καρναβαλικών κατασκευών και με άρματα που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, όπως το άρμα του “Εφραίμ”, του “Λαζόπουλου” των “Ράδιο Αρβύλα” και πολλά άλλα.
        Με το συνεργείο της Ματίνα Παναγοπούλου και Ελένη Τρισσοπούλου. Το καρναβάλι στον Μύτικα είναι γυναικεία υπόθεση… εξ’ ολοκλήρου!!!!
       Οι εθελοντές που ετοιμάζουν τα φετινά άρματα δουλεύουν ακατάπαυστα πολλές ώρες συνεχόμενες, ώστε όλα να είναι πανέτοιμα την Κυριακή και σίγουρα όλα θα είναι όπως πρέπει για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και τη καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στη θάλασσα, μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου.
      Ο κεντρικός δρόμος του Μύτικα, χθες το μεσημέρι στολίστηκε με μπαλόνια και καρναβαλικές εικόνες. Το 11ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα αναμένεται και φέτος μοναδικό, με ακόμα ποιο εντυπωσιακά άρματα, ακόμα ποιο εντυπωσιακές στολές, πολυπληθή πλέον συμμετοχή στα γκρουπ και ατελείωτο κέφι. Όλοι οι επισκέπτες θα δουν κάτι ποιοτικό, κάτι επαγγελματικό, που θα σέβεται όσους θα έρθουν να το παρακολουθήσουν.
        Η καλύτερη στιγμή θα είναι το βράδυ στις 08:00 μ.μ., η καύση στη θάλασσα του Βασιλιά Καρνάβαλου, συνοδεία μουσικής και βεγγαλικών.Ένα πολύ όμορφο χάπενινγκ, που τέσσερα χρόνια που το ζήσαμε, πραγματικά ενθουσίασε και συγκίνησε όλους τους επισκέπτες που είχαν να λεν τα καλύτερα. Ο καιρός θα πειθαρχήσει και θα έχουμε ένα γαλήνιο Ιόνιο Πέλαγος το βραδάκι, ώστε να απολαύσουμε την μαγική αυτή στιγμή.
Καλώς έρχεσαι λοιπόν 11ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι….
mytikaspress.blogspot.gr, xiromeronews.blogspot.gr

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.