Πέρασε νικηφόρα από τον Αστακό ο Ατρόμητος Αντιρρίου

0

Με νίκη πέρασε από τον Αστακό ο Ατρόμτος Αντιρρίου που κέρδισε τον τοπικό Ηρακλή με 2-0. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ηττήθηκε και παράμεινε στη ζώνη των ομάδων μου δίνουν μπαράζ για την παραμονή.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1 στο 85′ με τον Μ.Παναγιωτόπουλο. Στο 86′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λιβάνη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. Στο 88′ ο Αστακός έχασε και άλλον παίκτη καθώς αποβλήθηκε ο Μπαρμπαρούσης που δέχτηκε δύιο κίτρινες  κάρτες στην ίδια φάση.
Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 90′ ο Μυτιλήνης. Στο 55′ ακυρώθηκε γκολ του Τζακώστα για τους γηπεδούχους ως οφσάϊντ.
Το ΔΣ του Ηρακλή διαμαρτύρεται για τη διαχείρηση του παιχνιδιού στο τελευταίο δεκάλεπτο από τη διαιτησία.

Ηρακλής (Γερ.Μπότσιος): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης, Μπιτσικώκος, Ταφάνι, Παχής, Τζακώστας (95′ Κοτρότσος Θ. – 75′ λ.τ. Κατσιγιάννης), Μπουμπούλης, Κολλιάς, Κοτρόιτσος Γ., Τασούλης (80′ Κοντοζήσης)
Ατρόμητος (Ι.Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Διαμαντόπουλος, Πέκεζ, Σπανογιάννης, Θανασιός, Κάκκος (75′ Ευθυμιόπουλος), Κουραχάνης (70′ Πετσίνης), Μυτιλήνης, Καλαβρουζιώτης Α. (82′ Ζαχαρόπουλος), Παναγιωτόπουλος Μ. (90′ Παναγιωτόπουλος Ι.)

olatagoal.gr