Γυμναστής γρονθοκόπησε 21χρονο γιατί διαφώνησαν για μία άσκηση

0

Προπονητής γρονθοκόπησε έναν νεαρό στο γυμναστήριο που αθλούνταν στον Άλιμο μετά από διαφωνία που είχαν για μία άσκηση.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Σωτήρης έχει ένα σοβαρό τραύμα κάτω από το αριστερό μάτι, καθώς δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπό από τον γυμναστή του. Όπως καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 o Παναγιώτης Γεωργάς, πατέρας του 21χρονου, ο γιος τους διαφώνησε με τον προπονητή του για μια άσκηση και αυτός, γι’ αυτή την ασήμαντη αφορμή του έδωσε μια τόσο δυνατή γροθιά στο πρόσωπο που το παιδί έχει κάνει 4 κατάγματα στο μέρος κάτω από το μάτι του. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που αν ανέβαινε λίγο παραπάνω θα του έκοβε το οπτικό νεύρο».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή βοηθείας, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Ο πατέρας του 21χρονου πρόσθεσε «θα προσπαθήσω με κάθε νόμιμο μέσο να τιμωρηθεί ο δράστης, έχουμε πάει στον ιατροδικαστή, έχουμε έκθεση από το νοσοκομείο «Γεννηματάς». Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η γνωμάτευση του νοσοκομείου

Ένας γυμναστής βρίσκεται στο χώρο του γυμναστηρίου για να προσέχει τα παιδιά μας και όχι για να τα σκοτώνει».

Από την πλευρά του γυμναστηρίου είπαν πως η επιχείρηση θα εκδώσει ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η αστυνομία.

Φωτογραφίες: notia.gr
Πηγή: dikaiologitika.gr, aixmi-news.gr