Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης με θέμα: «Παιδί και Δημιουργικότητα»

0

Ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης με θέμα: «Παιδί και Δημιουργικότητα», πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 , στον πρώτο όροφο του κτιρίου «Ναυπακτία» στο λιμάνι.

Η επιστημονική- ενημερωτική ημερίδα απευθυνόταν  σε οποιοδήποτε επιθυμούσε να  ενημερωθεί σχετικά με το ρόλο της Δημιουργικότητας στην ανάπτυξη του παιδιού, τόσο σε προσωπικό- ψυχικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς διακεκριμένη επιστημονική ομάδα ανέπτυξε  το θέμα από διάφορες σκοπιές. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Ψυχολόγος Στεφανάτος Αλέξης, ο καθηγητής Κοινωνιολογίας Λαμπρίτσιος Χρήστος, ο καθηγητής Φυσικής και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Τερζής Αντρέας, καθώς και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος του ΚΔΑΠ Γαλατά και Δημιουργός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Πυθαγόρα» Μυκωνιάτης Μάρκος. Τέλος, αλλά εξίσου σημαντική ήταν  και η παρουσία του εξειδικευμένου Συνεργάτη- Φυσικοθεραπευτή Παναγόπουλου Αθανάσιου.

Η ημερίδα υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο του έργου της «Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας» που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2017-2018.

nafpaktianews.gr