Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας Δοκιμίου στο Δοκίμι επί του φιλοξενούμενου Αντιρρίου με 2-1 και βγήκε από το γκρουπ των ομάδων που δίνουν αγώνες μπαράζ για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Απόλλωνας ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα.Στο 27′ ο Απ.Κορομηλάς έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά με τον Φλωρόπουλο να αποκρούει, η μπάλα έφτασε στον Τσακανίκα Ι. που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν ο Θ. Καλαβρουζιώτης βρήκε το χώρο έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του θεοδωρακόπουλου.
Δύο λεπτά αργότερα (54′) ο Απ. Κορομηλάς έφυγε στην αντεπίθεση και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Φλωρόπουλο και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Απόλλων Δοκιμίου (Ι.Μακρής): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Γρηγοράκης (54′ Ζώγας), Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Ξευγένης, Μπαλάφας (79′ Γιαννακάς Κ.), Καμμένος (84′ Σουροβέλης), Κορομηλάς Α., Δημητρέλης (60′ Αθανασίου Ν.)

Ατρόμητος Αντιρρίου(Ι.Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Διαμαντόπουλος, Πέκεζ, Σπανογιάννης, Ζαχαρόπουλος (66′ Ευθυμιόπουλος), Κάκκος, Κουραχάνης, Καλαβρουζιώτης Θ., Καλαβριζιώτης Ανδρ., Μυτιλήνης

olatagoal.gr

 

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.