Με επιτυχία η «Ημερίδα Μαθηματικών» στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

0

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα μαθηματικών το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 που πραγματοποίησε το παράρτημα της ΕΜΕ του νομού μας σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Φροντιστών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με κεντρικούς ομιλητές τους κ. Νικόλαο Ζανταρίδη και Ιωάννη Θωμαΐδη.

Πλήθος μαθητών και εκπαιδευτικών κατέκλυσαν την αίθουσα τιμώντας αυτή μας την προσπάθεια και θέλοντας να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των μαθηματικών. Ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη όλους τους παρευρισκόμενους στην πρώτη μας συλλογική προσπάθεια. Θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου και να προσελκύσουμε όλο και πιο πολλά παιδιά με εκδηλώσεις που θα συνδράμουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της μαθηματικής παιδείας και σκέψης.

Η ημερίδα είναι διαθέσιμη στο site της ΕΜΕ https://emeaitol.blogspot.gr/ και στο facebook, ΕΜΕ Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας, για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς για την προώθηση της προσπάθειας μας και την άμεση κάλυψη της εκδήλωσης μας.

Ο Πρόεδρος
Γεράσιμος Καλαμπαλίκης

Η Γενική Γραμματέας
Ειρήνη Ρεντίφη