Ξόδεψε 500.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν

0

Η Jennifer Pamplona από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας είναι μεγάλη θαυμάστρια της Κιμ Καρντάσιαν και δεν δίστασε να ξοδέψει 500.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στο πρότυπό της.

Έχει κάνει αφαίρεση 4 πλευρών, 2 πλαστικές στήθους, 2 ρινοπλαστικές, λιποαναρρόφηση και 4 ενέσεις στους γλουτούς με τους οποίος λέει ότι δεν έχει τελειώσει αφού σκέφτεται να ξανακάτσει στο χειρουργικό τραπέζι για να τους μεγαλώσει, αν και οι γιατροί δεν το συνιστούν.

jenniferpamplona1

Η 25χρονη δηλώνει, σύμφωνα με την Daily Mail, πολύ χαρούμενη με την επιλογή της αυτή και δεν την πτόησε ούτε το γεγονός ότι μετά από μία πλαστική που έκανε στην Τουρκία δεν μπορούσε ούτε να χαμογελάσει!

«Μετά από όλες τις επεμβάσεις και τις διαδικασίες είμαι πολύ χαρούμενη. Μερικές φορές, σκέφτομαι ότι όλα αυτά τα χρήματα που ξόδεψα θα μπορούσαν να είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό, αλλά ταυτόχρονα είμαι χαρούμενη που έκανα τις επεμβάσεις», ανέφερε η 25χρονη από τη Βραζιλία.

jenniferpamplona3

«Όταν δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις ποτέ να είσαι επιτυχημένη. Τώρα, αγαπώ τον εαυτό μου και είμαι ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω στον καθρέπτη. Αν χρειαζόταν σίγουρα θα τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, αλλά τώρα ξέρω ότι ήρθε η ώρα να επικεντρωθώ στην καριέρα μου και τις δουλειές μου», πρόσθεσε.

Ήθελα το πρόσωπό μου να μοιάζει περισσότερο με αυτό της Κιμ Καρντάσιαν. Όταν ξύπνησα, η μύτη που είδα ήταν η πιο ωραία μύτη που είχα δει ποτέ μου. Φαίνεται πολύ φυσική σαν να μην έχει υποστεί καμία επεξεργασία. Πλέον, το σώμα μου είναι περισσότερο γυναικείο και όχι κοριτσίστικο», συνέχισε.

jenniferpamplona4

Η Jennifer Pamplona λέει ότι αισθάνεται ωραία αλλά και άνετα είτε ποζάροντας με ρούχα είτε όταν ποζάρει γυμνή, καλυμμένη μόνο με body painting.

jenniferpamplona2

Πρόσφατα λάνσαρε ένα άρωμα και μία σοκολάτα και θέλει να αποδείξει στις γυναίκες ότι μπορούν να είναι και σέξι και πετυχημένες, όπως ακριβώς και εκείνη.

jenniferpamplona5

«Μία γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και σέξι και ταυτόχρονα να τα πηγαίνει περίφημα στις επιχειρήσεις».