«Το αγόρι μου με απέρριψε ως άντρα… αλλά μόλις έγινα γυναίκα, με ερωτεύτηκε», αποκαλύπτει 22χρονη

0

Ένας άντρας, ο οποίος ένιωσε για τα καλά την ερωτική απόρριψη από έναν άλλον άντρα που είχε γνωρίσει μέσω του Facebook, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την προσπάθεια… προχωρώντας σε   θεραπεία αντικατάστασης ορμονών με σκοπό να μοιάζει πιο πολύ σε γυναίκα. Το αποτέλεσμα;

Το ζευγάρι είναι, πλέον, μαζί ερωτευμένο και ευτυχισμένο όσο ποτέ.

 Η 22χρονη, Erin Anderson, κατάλαβε από νωρίς και πιο συγκεκριμένα από την ηλικία των τριών ετών ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα, τότε, δηλαδή που δοκίμαζε το μακιγιάζ της μαμάς της για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε κορίτσι.

Όταν προσέγγισε μέσω Facebook τον 28χρονο Jared Norris, εξακολουθούσε να ζει ως άντρας, νομίζοντας, απλά ότι είναι «χαριτωμένος».

Έκεινη την εποχή, όμως ο Jared, δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του 22χρονου, γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφερόταν.

Έπειτα από δύο χρόνια, όμως και μόλις ο 22χρονος προχώρησε σε θεραπεία αντικατάστασης ορμονών, ο 28χρονος Jared εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή αυτή και κατευθείαν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

Σήμερα οι δύο τους είναι ζευγάρι με τον Jared να υποστηρίζει ότι αγαπά το γεγονός ότι «η όμορφη κοπέλα του, που μοιάζει πολύ με την Marilyn Monroe, είναι ο εαυτός της».

Η Erin, η οποία έχει υποβληθεί σε θεραπεία αντικατάστασης ορμονών και αύξησης του στήθους, ελπίζει ότι σύντομα θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η 22χρονη, δηλώνει υπερήφανη για τη σχέση της, υποστηρίζοντας ότι ο σύντροφός της δεν ντράπηκε στιγμή γι’ αυτήν, τονίζοντας:

«Ο Jared δεν φοβήθηκε το γεγονός ότι είμαι τρανσέξουαλ , το είπε στην οικογένειά του και παντού ότι είμαι, δεν ενδιαφέρεται τι πιστεύουν οι άλλοι».

Αυτή και ο Jared δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μέσα στους δύο πρώτους μήνες, αλλά από τότε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, έχουν δεχθεί από αρκετά μηνύματα μίσους μέχρι απειλές για τη ζωή τους.

Η Erin όταν ήταν ακόμη αγόρι

0
SHARES