Ο Θοδωρής μιλά για τη σχέση του με τον Ηλία στο Survivor

0

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Survivor 2 και εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και στην παραλία των Μαχητών. Και αυτό λόγω της κόντρας με τον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα.

Ο πρώην παίκτης του παχνιδιιού επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και ανέφερε ότι ο Ηλίας Γκότσης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο δεν ταιριάζουν και στην έξω ζωή δεν θα έκαναν παρέα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις συμπεριφορές που ενόχλησαν τον ίδιο, όσον αφορά στο παιχνίδι: «Περνώντας ο καιρός παρατήρησα κάποιες συμπεριφορές του Ηλία που δεν μου άρεσαν και κράτησα κάποιες αποστάσεις. Είχε ακουστεί αυτό, το ότι ο Ηλίας διαλέγει αντιπάλους. Εγώ δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο, ωστόσο υπήρχαν άτομα που το υπενθύμιζαν αυτό. Περνώντας οι μέρες, άρχισα να το προσέχω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου, θεώρησα σωστό να τον πιάσω, δεν υπήρχε κάμερα μπροστά και να του το πω. Του είπα ότι το πρόβλημα που έχω μαζί σου είναι ότι έχω παρατηρήσει όπως μου έχουν πει ότι διαλέγεις αντιπάλους και δεν είναι ωραίο. Είμαστε μια ομάδα και δεν παίζει ο καθένας για προσωπικό του όφελος εδώ πέρα, ούτε για να αναδειχθεί. Αυτό θα γίνει αργότερα. Το συζητήσαμε. Του είπα τη γνώμη μου και τελείωσε εκεί. Η γνώμη του ήταν ότι δεν ισχύει».

Ο Ηλίας μετά αναφέρθηκε και σε μία ψηφοφορία που τον ενόχλησε: «Ήταν ένα περιστατικό, αυτό με τα ματσαρίσματα που το λύσαμε. Αργότερα δημιουργήθηκε ένα θέμα με τη Μαρίνα. Δεν μου άρεσε η στάση του Ηλία. Όταν έχεις ένα πρόβλημα με κάποιον, βγες να του το πεις. Δεν μου άρεσε που στο συμβούλιο είπε ότι ο λόγος που ψηφίζει τη Μαρίνα είναι αγωνιστικός, ενώ στην ουσία ήταν το προσωπικό θέμα. Αυτό με ενοχλεί εμένα. Όσον αφορά στο ότι δεν τον στηρίξαμε όταν είπε για το φαγητό δεν έδωσε κανείς σημασία γιατί ξέραμε ότι δεν πρόκειται να το κάνουν αυτό».