Συζητήσεις για Φορτούνη και Οφόε έχουν Ολυμπιακός και Μπεσίκτας

0

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κουβέντα που έκαναν επί αθηναϊκού εδάφους οι δύο ισχυροί άνδρες των Ολυμπιακού – Μπεσίκτας δύο ονόματα συζητήθηκαν για μεταγραφή: του Φορτούνη και του Οφόε.

Η Μπεσίκτας έχει καιρό τώρα βάλει στο στόχαστρό της τον Φορτούνη. Επίσης είναι γνωστή η πολύ καλή σχέση του κ. Μαρινάκη με τον ομόλογό του στον τουρκικό σύλλογο, που ήταν στην Αθήνα ως προσωπικός καλεσμένος του. Οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ θέλει τις δύο πλευρές στις ποδοσφαιρικές τους κουβέντες να έθιξαν δύο ζητήματα παικτών του Ολυμπιακού. Του Φορτούνη και του Οφόε.

Για τον πρώτο δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θέλει τον πουλήσει και φυσικά εξαρτάται από το τι θα προσφέρει η Μπεσίκτας η οποία σημειωτέον δεν έδινε τα 7 εκατ. ευρώ για τον Πέλκα και είχε ως 2η επιλογή τον Φορτούνη θεωρώντας ότι μπορεί να τον κλείσει με λιγότερα.

Επίσης ο Φορτούνης ποτέ – τουλάχιστον με βάση τα όσα ξέρουμε έως τώρα – δεν ήταν φαν της τουρκικής Λίγκας, όμως και πάλι εάν τα βρουν οι δύο ομάδες θα είναι μία βάση για να… περπατήσει αυτή η υπόθεση.

Ο Οφόε είναι μία άλλη υπόθεση. Ο Ολυμπιακός… καίγεται να τον παραχωρήσει και θα μπορούσε να βρεθεί μία φόρμουλα για να προχωρήσει το θέμα της παραχώρησής του στην Μπεσίκτας.