Οργή στον Παναιτωλικό για το… show της δημοτικής αρχής του Αγρινίου για το Πάρκο!

Την οργή για τον τρόπο που ο Δήμος Αγρινίου θέλησε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την προπόνηση του Παναιτωλικού στο Πάρκο και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ!

Με την παρουσία της ομάδας για προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στο Πάρκο του Αγρινίου ο Παναιτωλικός, ως ο πιο ζωντανός και πετυχημένος φορέας της πόλης θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι το Πάρκο δεν μπορεί να είναι το… σημερινό φάντασμα, να παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης και εικόνα εγκατάλειψης, αλλά να είναι ένας πνεύμονας οξυγόνου και μια εστία δραστηριοτήτων για όλη την πόλη. Δυστυχώς την συμβολική αυτή κίνηση, η δημοτική αρχή προφανώς την είδε ως… πεδίο δόξης λαμπρόν για επικοινωνιακό show, γεγονός που ενόχλησε τους ανθρώπους του Παναιτωλικού. Άλλωστε όλη οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν καλά την σημερινή εικόνα που έχει το Πάρκο και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να… διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα προς τον Αγρινιώτη πολίτη.

Έτσι η αντίδραση ήταν άμεση μέσω οργισμένης ανακοίνωσης που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Παναιτωλικός αναφέρει:

«Η ομάδα μας πραγματοποίησε προπόνηση φυσικής κατάστασης στο Δημοτικό Πάρκο και με ανακοίνωσή μας αναφερθήκαμε στον συμβολισμό της συγκεκριμένης επιλογής. Και την ανάγκη να αποδοθεί στους Δημότες, μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης και απαξίωσης, με ευθύνη των Δημοτικών αρχών.

Διαπιστώσαμε ότι επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί μια εικόνα που απέχει πολύ απ’ την πραγματική. Με δηλώσεις on camera, φωτογραφίες (με φόντο το εγκαταλειμμένο αναψυκτήριο) και επικοινωνιακή εκμετάλλευση του γεγονότος. Ο ρόλος της Δημοτικής αρχής δεν μπορεί να περιορίζεται στα λόγια. Από τις πράξεις κρίνεται.

Το Πάρκο ήταν και παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ για τους Αγρινιώτες. Με ευθύνη που επιμερίζεται σε πρώην και νυν. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Παναιτωλικού εκεί.

Πολύ περισσότερο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μικρο-πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του Συλλόγου μας και μάλιστα με τρόπο που δεν είναι ικανός να ξεγελάσει κανέναν. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και στο Πάρκο και στην πόλη…

Αντί για δηλώσεις και φθηνά πολιτικά παιχνίδια, ας φροντίσει ο Δήμος να φτιάξει το Πάρκο όπως πρέπει και αξίζει στους Δημότες του και να «μη ρίχνει στάχτη στα μάτια» του κόσμου, κρυβόμενος πίσω από την λαϊκή αποδοχή του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός σ’ αυτό το θέμα είναι μαζί με τον Αγρινιώτη πολίτη, που θέλει το Πάρκο να ξαναγίνει η «καρδιά» της πόλης».