Συνεχίζονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στον χλοοτάπητα του γηπέδου Καλυβίων, εργασίες που πραγματοποιούνται τον τελευταίο μήνα και ήταν απαραίτητες ώστε να ετοιμασθεί ο αγωνιστικός χώρος εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει επισπορά με 40 κιλά σπόρου γκαζόν σε διάφορα σημεία του γηπέδου και ρίψη άμμου, δύο λιπάνσεις, ράντισμα για τα πλατύφυλλα, ενώ σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ράντισμα με μυκητοκτόνο για την αποφυγή σαπισμάτων στις ρίζες του γκαζόν.

Τα ποτίσματα επαναλαμβάνονται κάθε 2 μέρες, τις βραδυνές ώρες, ανάλογα βέβαια και με τις καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες συντήρησης του χλοοατάπητα θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα, από ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ και με τις οδηγίες του γεωπόνου Γ. Λέρη, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι, ο δήμος Αγρινίου προσέφερε  τον σπόρο γκαζόν αλλά και την τεχνική υποστήριξη όπου απαιτήθηκε.

Η εικόνα του χλοοτάπητα και του αγωνιστικού χώρου έχουν βελτιωθεί αρκετά, ενώ με τις σωστές καλλιεργητικές φροντίδες που θα ακολουθήσουν, το γήπεδο του χωριού θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Πηγή: kalyvia.gr

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.