Αθηνά Ωνάση: Ανανεωμένη και γελαστή στη νέα της εμφάνιση παρά τα άσχημα νέα

0

Ανανεωμένη και χαμογελαστή στη νέα της εμφάνιση μετά τα άσχημα νέα του δικαστηρίου η Αθηνά Ωνάση, η οποία βρίσκεται στη Βερόνα σε ιππικούς αγώνες.

Θυμίζουμε ότι μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους η Αθηνά απέκλεισε τον Αλβάρο από τα άλογα που από κοινού ίππευαν και μάλιστα έδωσε το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της στον διάσημο Ιταλό αναβάτη Alberto Zorzi με τον οποίο λέγεται ότι έχουν και ερωτική σχέση. Ο Αλβάρο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απευθύνθηκε στα βραζιλιάνικα δικαστήρια διεκδικώντας πίσω το άλογο αυτό.

Σύμφωνα μετα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο Αλβάρο δικαιώθηκε αφού το δικαστήριο έβγαλε απόφαση με την οποία αναγκάζει την Αθηνά να επιστρέψει το άλογο στον Αλβάρο. Όπως σχολιάζουν τα βραζιλιάνικα Μέσα, ο βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα (1996) και το Σίδνεϊ (2000), κέρδισε την πρώτη νίκη του στην δικαστική μάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του με την οποία υπήρξε παντρεμένος για παραπάνω από δέκα χρόνια.

Παρόλα αυτά, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, πλέον η ελληνίδα «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση είναι λαμπερή και χαμογελαστή και δεν θυμίζει καθόλου τη σκιά του εαυτού της που είχε γίνει το τελευταίο διάστημα του γάμου της.

Splash
Splash

Η 32χρονη φέρεται να ασφυκτιούσε μέσα σε αυτόν τον γάμο, αφού ο Αλβάρο εκτός από τις απιστίες του, λέγεται ότι είχε μια ακόρεστη επιθυμία για τα χρήματά της, η οποία και οδήγησε τελικά στο διαζύγιο.

Splash
Splash

Η δικαστική διαμάχη της Ωνάση και του Αλβάρο βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον ίδιο να διεκδικεί μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της από αυτό που προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Παράλληλα, ο άπληστος Ντόντα ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που εκείνη αρνιόταν πεισματικά.

Splash
Splash

 

Splash
Splash

 

Splash
Splash