«Εντυσαν» την Κορινθίου μετά την κατακραυγή – Η προκλητική εμφάνισή της (φωτο-βίντεο)

0

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια πληθωρική γυναίκα η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική στη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Γοργόνες και μάγκες» όπου παίζει τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη.

Προς το τέλος της παράστασης, η Μαρία Κορινθίου εμφανίζεται με ένα κοστούμι που δίνει την αίσθηση ότι είναι εντελώς διάφανο και μοιάζει σαν να αποκαλύπτει εντελώς το γυμνό στήθος της.

Η εμφάνιση αυτή, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην πρεμιέρα της παράστασης που έγινε προχθές.

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, το ρούχο τροποποιήθηκε, πάνω του κεντήθηκαν και άλλες πούλιες και φτερά για να καλύψουν το στήθος της Μαρίας Κορινθίου.

«Είχε γίνει και τότε ντόρος με το κοστούμι αυτό και με τη Μάρθα Καραγιάννη, μας το είπε η ίδια, οπότε χαιρόμαστε που έγινε αυτός ο ντόρος» σχολίασε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Βάλαρης, ενώ την απάντηση της έδωσε και η Μαρία Κορινθίου για όσα άκουσε:

«Και να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο «Κορίτσια για φίλημα» είχε ακούσει πολλά και μου είπε «μη δίνεις σημασία». Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου.»