Εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών PALSO στο Αγρίνιο

4

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών PALSO – NOCN υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στην αίθουσα ομιλιών του Επιμελητηρίου (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο) το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ.

Θα προηγηθεί ομιλία με θέμα: Σωστή χρήση και διαχείριση της τεχνολογίας: Ο μηχανισμός της συγκέντρωσης και της εργαζόμενης μνήμης. Επιπτώσεις από την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Τα γονεϊκά και τα εκπαιδευτικά όρια. Μέθοδοι ενδυνάμωσης των διαπροσωπικών σχέσεων με τα παιδιά με ομιλητή τον Δρ. Σήφη Κουράκη Παιδοψυχολόγο (Ph. D) – Ψυχολόγο (B. Sc) – Παιδαγωγό (B. Sc.). Διδάκτορα Νευροψυχολογίας Παίδων Ιατρικής Σχολής, τ. Επιμορφωτή Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Αθηνών, Εκπαιδευτή – Επιμορφωτή Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.(Υπ. Παιδείας)

Θα πραγματοποιηθεί επίσης παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Χαρτοφυλάκιου Γλωσσών ( European Portfolio) με τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διατίθεται αποκλειστικά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών στους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις LAAS (Palso).

Πρόκειται για ένα φάκελο γνώσεων που θα ακολουθεί το μαθητή εφ’ όρου ζωής. Θα περιλαμβάνει όλες τις βεβαιώσεις γνώσεων από εξετάσεις γλωσσομάθειας, πιστοποιητικά από άλλες γνώσεις όπως υπολογιστές και άλλα, καθώς και στοιχεία-βεβαιώσεις γενικής μόρφωσης αλλά και την εργασιακή του εμπειρία. Πρόκειται δηλαδή για ένα χαρτοφυλάκιο που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για του νέους που θα αναζητήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα γίνει κλήρωση εκπαιδευτικών βοηθημάτων και προϊόντων τεχνολογίας.

aixmi-news.gr

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση