Δέλλας: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

«Βλέπω βελτίωση, μακάρι να βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός»

0

Τη νίκη άξιζε σήμερα ο Παναιτωλικός, όπως ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας στην κάμερα της NOVA. «Βάση των ευκαιριών θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω όμως είναι ένας σημαντικός βαθμός.  Τα επόμενα παιχνίδια είναι στα μετρά μας και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Σήμερα πιστεύω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτό που πήραμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια στην συνέντευξη τύπου ο Τραϊανός Δέλλας, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως μένει ευχαριστημένος από την ομάδα του αφού βλέπει βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό χρόνια πολλά για τα 110 χρόνια και νομίζω ότι η κατάσταση της ομάδας δεν επιτρέπει στον πολύ κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι χαρούμενος. Εύχομαι κι ελπίζω να βρει τον δρόμο του γιατί χρειάζεται δυνατό Παναθηναϊκό το ποδόσφαιρο για να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα. Σήμερα φεύγουμε στεναχωρημένοι λόγω των χαμένων ευκαιριών. Μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια ο βαθμός. Έρχονται παιχνίδια στα κυβικά μας. Ο εκτός έδρας βαθμός με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικός για εμάς. Ό,τι είχαμε δουλέψει προσπαθήσαμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Αυτό που μας λείπει είναι μία νίκη που θα μας δώσει περισσότερη ενέργεια κι αυτοπεποίθηση. Φεύγουμε στεναχωρημένοι βάσει ευκαιριών. Έγινε καλό παιχνίδι με αρκετή τακτική. Το θετικό είναι ότι πήραμε κάτι, ότι δηλαδή δεν κάναμε με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό κι εμείς όσο πιο γρήγορα να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Για την ψυχολογία που δίνει αυτό το αποτέλεσμα: «Σίγουρα αυτό που προσπάθησα να κάνω, άσχετα αν χάσαμε από τον ΠΑΟΚ με αμφισβητούμενο πέναλτι κι από τον Πανιώνιο με μία τελική. Θέλω να βλέπω βελτίωση και είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια. Θα έρθει και το αποτέλεσμα, η νίκη δηλαδή».

Για τον Μπαρμπόσα και τους υπόλοιπους νέους: «Από τη στιγμή που επιλέξαμε κάποιους παίκτες έχω σκοπό να τους αξιολογήσω και να τους χρησιμοποιήσω όλους. Σκοπός μας είναι να παίξουν και παιδιά από την Ακαδημία και να τα αναδείξουμε, αλλά πρώτα θα πρέπει να φτιάξουμε σωστό γκρουπ για να βοηθηθούν τα παιδιά. Αν φτιάξουμε το γκρουπ θα δείξουν το ταλέντο τους. Όλοι οι παίκτες θέλω να είναι έτοιμοι γιατί όλοι θα χρειαστούν».