Άντεξε η φλόγα.. Έμεινε στο 0-0 με Ναυπακτιακό αν και τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες

0

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης που προηγήθηκε, Φλόγα Παλαιομάνινας και Ναυπακτιακός Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Στο 25ο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα. Ύστερα απο διαδοχικά σούτ η μπάλα κατευθύνεται στην εστία, εκεί ο Ζαχαράκης αποκρούει στην γραμμή και στη συνέχεια η μπάλα χτυπάει στο χέρι του, με τον διατητή του αγώνα Ματσούκα να δίνει πέναλτι και απευθείας κόκκινη στον Ζαχαράκη. Ο Θεοχάρης εκτέλεσε το πέναλτι και ο Μπαλάφας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 57ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Νταλαπέρα για διαπληκτισμό με αντίπαλο στο κέντρο του γηπέδου.
Το φίλμ του αγώνα:
2′ Σουτ Φραγκούλη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
10′ Κόρνερ Αγγελόπουλου απομακρύνει η άμυνα, σουτ Μελετίδη νέες κόντρες σε αμυντικούς και η μπάλα καταλήγει κόρνερ
15′ Κόρνερ από τον Αγγελόπουλο κεφαλιά Νικολακόπουλου διώχνει στη γραμμή ο Βασίλης Νούλας
25′ Σουτ Αγγελόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς νέο σουτ από τον Μελετίδη ο Στριμμένος αποκρούει πάνω στη γραμμή, η μπάλα φτάνει στον Καντάνη που κάνει το σουτ πάνω στον Ζαχαράκη με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο πόδι και ύστερα στο χέρι του παίκτη της Φλόγας και να δίνεται πέναλτι και κόκκινη στον Ζαχαράκη.
27′ Το πέναλτι εκτελεί ο Θεοχάρης με τον Μπαλάφα να λέει «όχι” αποκρούοντας σε κόρνερ
35′ Σέντρα Μικελάτου κεφαλιά Ρουμπάτου μπλόκαρε ο Μπαλάφας
42′ Κόρνερ με πάσα του Βασιλόγιαννη στο Σπ. Νούλα που έκανε τη σέντρα με τον Σαλμά να πετάγεται στην πορεία της μπάλας αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ
47′ Σουτ Αγγελόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
57′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Νταλαπέρα με τη Φλόγα να μένει με 9 παίκτες
65′ Συρτό φάουλ του Μικελάτου έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλάφας
88′ Αντεπίθεση για τη Φλόγα με τον Κράνη που έκανε το σουτ ελάχιστα άουτ
 
Φλόγα (Γ. Γιάκος): Μπαλάφας Παναγιωτόπουλος, Β. Νούλας (69′ Κουρσάρης), Στριμμένος, Σαλμάς, Νταλαπέρας, Γκουτσέλης, Ζαχαράκης, Φραγκούλης (65′ Ψηφής), Νούλας Σπ. (89′ Κουσκούνης), Βασιλόγιαννης (83′ Κράνης)
Ναυπακτιακός (Ν. Μιμηγιάννης): Μούζος, Καζανάς (79′ Ψυχογιός), Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Καντάνης, Αγγελόπουλος (88′ Παπανδρέου), Σαμπανέϊ, Μελετίδης, Μικελάτος (88′ Κονίδας), Ρουμπάτος (55′ Λαγός)
olatagoal.gr