ΕΠΣ Αιτωλ/νίας: Έκτακτο Δ.Σ. ζήτησε ο Γιώργος Λαγούδης – Καλεί τους διαιτητές για ισονομία

0

Με ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ το μέλος του ΔΣ και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Λαγούδης, κάνει γνωστό ότι ζήτησε έκτακτο ΔΣ στην ΕΠΣΑ και καλεί τους διατητές, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις σωματείων για διαιτητικές αποφάσεις, να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για ισονομία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

   Αυξάνονται τον τελευταίο καιρό τα παράπονα και οι ανακοινώσεις των ομάδων με αφορμή την διαιτησία στα πρωταθλήματα. Επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση τους ζήτησα έκτακτο Δ.Σ στην Ένωση γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο και μάλιστα  σε μια περίοδο τριών μηνών με απόντα – τιμωρημένο τον πρόεδρο Παναγιώτη Παπαχρήστο που έχει την συνολική ευθύνη  της λειτουργίας  της Ένωσης.

   Εμείς θα σταθούμε απέναντι στην καταρρέουσα πορεία της ΕΠΣΑ  και θα ενεργούμε  μέσα στα πλαίσια του καταστατικού και των Κανονισμών ώστε να διεξαχθούν ομαλά και δίκαια όλα τα πρωταθλήματα μας.

   Καλώ, όλους και ιδιαίτερα τους διαιτητές μας να προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της περιόδου να εφαρμόζουν με ισονομία προς όλα τα Σωματεία μας τους Κανόνες του παιχνιδιού και τον ΚΑΠ.