Ιδρύεται Πολιτική Κίνηση «Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ – Ανδρέας Παπανδρέου”;

0

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις που έχουν αναρτηθεί στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου«, ιδρύεται Πολιτική Κίνηση «Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ- Ανδρέας Παπανδρέου«.

Δείτε μερικές απο τις τελευταίες δημοσιεύσεις που έχουν αναρτήσει στη σελίδα:

*Ιδρύθηκε η ομάδα πρωτοβουλίας των Ανδρεϊκών της Αθήνας και καλεί όλες και όλους επιθυμούν να συμμετέχουν σε συνάντηση γνωριμίας, να επικοινωνήσουν με την σελίδα και θα ενημερωθούν σχετικά για τον τόπο και τον χρόνο.

*Στελέχη της κοινωνίας αναλαμβάνουν δυναμική πολιτική πρωτοβουλία με στόχο την οργανωτική και πολιτική ανασυγκρότηση του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος της χώρας! Επικοινωνήστε οριζόντια και συλλογικά μεταξύ σας τώρα!! Ήδη έχουν συγκροτηθεί οι πρώτοι πυρήνες!!
ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι πιστοί στην εθνική γραμμή του Ανδρέα Παπανδρέου διαμηνύουν πρός πάσα κατεύθυνση την ανυποχώρητη στάση τους με την βεβαιότητα, πως οι νέα γενιά θα ηγηθεί της αναγεννητικής πορείας συγκρουόμενη με κάθε εθελόδουλο κομματικό κατεστημένο.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ