Με το πόδι στο γκάζι ο ΑΟ Ρηγανά… 7-0 την Αναγέννηση

0

Εύκολο απόγευμα είχε ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου ΑΟ Ρηγανάς απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Θέρμου καθώς κέρδισε με  7-0.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.
Η ομάδα του Ρηγανά ξεκίνησε με το πόδι στο… γκάζι και αν οι παίκτες ήταν ποιό  ουσιαστική στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.
Μόλις στο 9′ ο Μικρόπουλος έκανε το 1-0 με τον ίδιο παίκτη στο 30′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 33′ ο Καρύμπας έκανε το 3-0 και στο 40′ ο Πελεκάνος έπιασε ένα σουτ – κεραυνό σημαδεύοντας τη συμβολή των δοκών του Σιάχου.
Στο 44′ ο Μικρόπουλος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0.
Στην επανάληψη και στο 50′ ο Κοκώνης με σουτ έκανε το 5-0 με τον Καλογεράκη στο 75′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 6-0 και τον Πελεκάνο στο 86′ να διαμορφώνει το τελικό 7-0.

ΑΟ Ρηγανάς (Θ. Μουχάνης):Αγγελόπουλος, Καλογεράκης, Στραβοδήμος, Μπαρτζιώκας, Τσάμης., Καραχάλιος, Μουχάνης, Καρύμπας (53′ Βαϊτσας Σ.), Κοκώνης, Μικρόπουλος, Βαϊτσας
Αναγέννηση Θέρμου: Σιάχος, Στριμμένος, Κότσαλος, Παπαθανασόπουλος, Κουμάσης, Αγγελόπουλος, Κουκιάς, Ντρέλιας, Μαραγιάννης, Τσεκουρίδης, Muca

olatagoal.gr