Με την ενότητα «Στρατηγικός Σχεδιασμός Πωλήσεων & Ανάλυση Αγοράς» ολοκληρώθηκε το Diploma in Sales Management στην Πάτρα

Με την ενότητα “Στρατηγικός Σχεδιασμός Πωλήσεων & Ανάλυση Αγοράς” ολοκληρώθηκε η 6η Σειρά του Diploma in Sales Management της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στην Πάτρα.

Εισηγητής της τελευταίας ενότητας του Προγράμματος ήταν ο κ. Κατριβάνος Περικλής, με 20ετή εμπειρία στον τομέα των Πωλήσεων τόσο πολυεθνικών όσο και ελληνικών εταιρειών, όπως Χήτος Α.Β.Ε.Ε., Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε., Henkel Hellas, Sara Lee Hellas, Kallimanis S.A., κάτοχος ΜΒΑ από το Nottingham Trent  University. Εντυπωσιασμένοι φαντάζουν οι Συμμετέχοντες της 6ης Σειράς Πάτρας, με τους οποίους ο εν λόγω εισηγητής υλοποίησε, κατά την διάρκεια του μαθήματος, case studies και εκπαιδευτικά projects σε ομάδες, πέραν της θεωρητικής γνώσης που τους παρείχε, κλείνοντας το Πρόγραμμα και αφήνοντας μία αίσθηση δημιουργικότητας, συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας στους Συμμετέχοντες του Προγράμματος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του μαθήματος σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Το Diploma in Sales Management, το μοναδικό πιστοποιημένο Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) και αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για Στελέχη Πωλήσεων. Η ΕΕΔΕ ως ISMM Certified Training Provider, έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.000 στελέχη πανελλαδικά που έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των πωλήσεων.

Η νέα σειρά Diploma in Sales Management στην Πάτρα ξεκινά την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 στα γραφεία της ΕΕΔΕ Πατρών, στην Πλ. Πίνδου 1, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 8 μήνες και περιλαμβάνει 10 ενότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα των πωλήσεων όπως: Τεχνικές Επικοινωνίας, Διαπραγματεύσεις, Στρατηγικός Σχεδιασμός Πωλήσεων, Διοίκηση Σημαντικών Πελατών, Εξυπηρέτηση Πελατών και η Οργάνωση & Διεύθυνση του Τμήματος Πωλήσεων. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης χορηγείται απευθείας από το ISMM.

Το Diploma in Sales Management απευθύνεται σε Προϊσταμένους Πωλήσεων, σε Στελέχη Τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες και σε Πωλητές που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί στην εργασία τους.

Το Πρόγραμμα παρέχει τα πρακτικά εργαλεία και τα εφόδια που απαιτούνται για τη βελτίωση της οργάνωσης & διοίκησης των πωλήσεων, μέσα από την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που αφορούν την πολυδιάστατη έννοια των πωλήσεων στη λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης. Άλλωστε η δύναμη των πωλήσεων αποτελεί το κύριο μέσο για την προσαρμογή στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά, κάποιες εταιρίες που εμπιστεύθηκαν την εκπαίδευση των στελεχών τους είναι: ACS COURIER, APIVITA, ASTRAZENECA, BAYER, COCA COLA, CRETA FARM, DUROSTICK, FORTHNET, FRIESLAND, GLAXOSMITHKLINE, INTERAMERICAN, MAKRO CASH & CARRY, MCCAIN, MEDIA MARKT, MISKO, OTENET,  POWER HEALTH, PRAKTIKER, SIEMENS, TASTY FOODS, TOYOTA, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ΔΕΛΤΑ, ΔΟΥΡΟΣ, ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, ΝΗΡΕΥΣ, ΤΙΤΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ, ΦΑΓΕ.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί από το 0.24%, της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr