Έσκασε μπουνιά σε… αρκούδα για να σώσει τον σκύλο του

0

Ένας ατρόμητος άντρας τα έβαλε με μαύρη αρκούδα για να σώσει το αγαπημένο του κατοικίδιο, καθώς η αγάπη για τον σκύλο όρια δεν γνωρίζει.

Σύμφωνα με την αναφορά του Τμήματος Φυσικών Πόρων του αμερικανικού Μίσιγκαν (Michigan Department of Natural Resources – DNR), ο άντρας βρήκε ένα πρωινό του Μαΐου μια μαύρη αρκούδα στην αυλή του να είναι έτοιμη να επιτεθεί στο μπιγκλ του.

Ο άντρας προσπάθησε να απομακρύνει το σκυλί από τα νύχια της αρκούδας, μόνο που το λουρί του πιάστηκε όμως σε κάποια αντικείμενα έξω από την εξώπορτά του, όπως διαβάζουμε στην έκθεση της DNR.

AP_120422122636

Τότε ήταν που τρελάθηκε και επιτέθηκε στην αρκούδα, κλοτσώντας και χτυπώντας στον αέρα ώστε να οπισθοχωρήσει τόσο που να μπορέσει να ξεμπερδέψει το λουρί. Πριν τα καταφέρει όμως, η αρκούδα επέστρεψε για να επιτεθεί στο σκυλί. Χωρίς άλλες επιλογές αλλά και χρόνο για χάσιμο, ο άντρας έδωσε μια γερή γροθιά στο πρόσωπο της αρκούδας, κάτι που δεν περίμενε το ζώο και σάστισε.

Ήταν ακριβώς το σύντομο χρονικό διάστημα που χρειαζόταν για να επιστρέψει μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού με το σκυλί. Το μπιγκλ γλίτωσε με μερικά ράμματα. Ο άντρας απευθύνθηκε στην υπηρεσία για βοήθεια, καθώς οι αρκούδες τον επισκέπτονται συχνά. «Τον συμβουλεύσαμε να βγάλει τις ταΐστρες, να καθαρίσει όλα τα ηλιοτρόπια και να σταματήσει να ταΐζει καλαμπόκι στα ελάφια και τις γαλοπούλες στην αυλή του», αναφέρει η DNR…