Ο ιερέας που θέλει 54 εκατ. για το τέταρτο αεροπλάνο του έχει κάτι να πει στους επικριτές του

0

Θυμάστε τον ιερωμένο του ευαγγελικού χριστιανισμού που θέλει και τέταρτο ιδιωτικό αεροσκάφος για να φτάνει ακόμα πιο μακριά χωρίς περιττές στάσεις για ανεφοδιασμό, μεταφέροντας το μήνυμα του Θεού στα πέρατα της οικουμένης;

Φυσικά και τον θυμάστε, τέτοιες ειδήσεις σπανίως ξεχνιούνται. Ο Jesse Duplantis απασχολεί εξάλλου συχνά την κοινωνία και την ειδησεογραφία με τα ιερά καμώματά του, καθώς ιερωμένους με τρία τζετ δεν ξέρουμε και πολλούς.

Ο τηλε-ευαγγελιστής κηρύττει τα χριστιανικά ιδεώδη μέσω της εκπομπής του «This Week With Jesse», όπου ζήτησε τις προάλλες ένα ολοκαίνουριο τζετ Falcon 7X αξίας 54 εκατ. δολαρίων.

fhfghf

Επειδή η κατακραυγή και η κοροϊδία έπεσαν ωστόσο σύννεφο, ο ιερέας ένιωσε την ανάγκη να βγει ξανά στο γυαλί για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Τώρα δεν θέλει το ποίμνιό του να του δώσει λεφτά για να πάρει το νέο αεροπλάνο, αλλά να το «πιστέψει» απλώς, ώστε να πέσει το τζετ σαν μάννα εξ ουρανού!

Στο νέο βιντεάκι λέει χαρακτηριστικά ότι ο Θεός του είπε: «Δεν χρειάζεται να μαζέψεις λεφτά γι’ αυτό. Θα έρθει μόνο του»! Κι έτσι «το πιστεύω εγώ και θέλω να το πιστέψετε κι εσείς μαζί μου». Λέει πάντως και το άλλο: «Σε όλους εσάς που μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αυτό, και έχετε κάθε δικαίωμα, δεν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντί σας, γιατί δεν έχω κάνει τίποτα κακό»…