Ο Τάκης Παπαχρήστος νικητής των εκλογών στην ΕΠΣ Αιτωλ/νίας

O Τάκης Παπαχρήστος ήταν ο νικητής των εκλογών που διεξήχθησαν απόψε Δευτέρα 11 Ιουνίου στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, και ανανέωσε για τρίτη τετραετία την θητεία του στην ΕΠΣΑ. Μια εκλογική διαδικασία που αμφισβητήθηκε απο την αντιπολίτευση καθώς έξι σωματεία ακυρώθηκαν γιατί βρέθηκαν να έχουν στείλει διπλά πληρεξούσια με διαφορετικά ονόματα, ενώ ένα ακόμη σωματείο αποκλείστηκε απο την εκλογική διαδικασία καθώς το πληρεξούσιο που απέστειλε δεν έφτασε εμπρόθεσμα στα γραφεία της ΕΠΣΑ. Όπως μας είπαν συνεργάτες του Γιώργου Λαγούδη εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατατεθεί ένσταση κατά της εκλογικής διαδικασίας.

Η τελική καταμέτρηση βρήκε νικητή τον Τάκη Παπαχρήστο με ψήφους 39 έναντι 27 του Γιώργου Λαγούδη, ενώ βρέθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ:
Κατά τις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, που έγιναν την 11-6-2018, στις οποίες ψήφισαν εξήντα (67) σωματεία, ο συνδυασμός «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, έλαβε 39 ψήφους, ενώ ο έτερος συνδυασμός υπό τον κ. Γεώργιο Λαγούδη «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», έλαβε είκοσι επτά (27) ψήφους. Βρέθηκε επίσης και ένα (1) λευκό ψηφοδέλτιο.