«Αποσύρεται για Μπάρκα η Ουντινέζε»

Η ΑΕΚ απέρριψε και την τρίτη πρόταση της Ουντινέζε για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, ύψους 6.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό Tuttoudineze, οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να αξιώνουν 10.000.000 ευρώ για την πώληση του Έλληνα τερματοφύλακα, πράγμα που κάνει εμφανή την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ιταλική ομάδα φέρεται να θεωρεί υπερβολικές τις απαιτήσεις της Ένωσης και προτίθεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του. Το ζήτημα είναι ότι αν όσα τονίζονται στα ιταλικά ΜΜΕ έχουν βάση, τότε η Ουντινέζε «καίγεται» για άμεση ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς και οι δύο γκολκίπερ της, Ορέστης Καρνέζης και Άλεξ Μέρετ, παρουσιάζονται έτοιμοι να πάρουν μεταγραφή στη Νάπολι.

Συνεπώς, η Ουντινέζε θα χρειαστεί να πάρει άμεσα απόφαση, είτε αυτή αφορά στο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον 24χρονο είτε στο να προχωρήσει στην επόμενη περίπτωση της σχετικής λίστας της.

Ο Μπάρκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ στις 7 Ιουνίου, υπογράφοντας μέχρι το 2022. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις με τη φανέλα της, καθότι μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχής με τους Γιάννη Ανέστη και Παναγιώτη Τσιντώτα.


Πηγή