Μένει ο Ντένμον, φεύγει ο Γκάμπριελ

85

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ – ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS – REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)

Ο Μάρκους Ντένμον είναι γνωστό πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός είναι ένας από τους παίκτες που ζήτησε να παραμείνουν και τη νέα χρονιά ο Τσάβι Πασκουάλ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί και να βοηθήσει περισσότερο.

Εξάλλου ήταν εκείνος που τον επέλεξε πέρσι φέρνοντάς τον στον Παναθηναϊκό από την Τουρκία. Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις του δεν ήταν καλές, είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα» με συνέπεια να χρειαστεί να γίνει υπέρβαση με την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Συνολικά ωστόσο η συνέπεια και η εργατικότητα του Ντένμον αξιολογήθηκαν με θετικό βαθμό από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει. Ετσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ.

Η περίπτωση του Ντένμον πάντως δεν σχετίζεται με εκείνη του Καλάθη. Η παραμονή του Αμερικανού έτσι κι αλλιώς είχε αποφασιστεί από τον Πασκουάλ και μάλιστα ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες που ήταν εκτός Α1, ο οποίος έμεινε στην ομάδα ως το τέλος των πλέι όφ.

Από εκεί και πέρα ο Κένι Γκάμπριελ ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση δεν ενεργοποίησε την οψιόν του και συνεπώς ο Αμερικανός θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.


Πηγή

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση