Την Κυριακή η πρώτη προπόνηση

Ο Παναιτωλικός μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Ιουλίου στο Emileon στις 19:00.

Επίσης, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποιήθηκε ότι ο πρώην γκολκίπερ της ομάδας, Λουίτζι Τσέναμο θα αναλάβει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του οποίου ηγείται ο Τραϊανός Δέλλας και συγκεκριμένα αυτό του προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 1 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας και προπόνηση στο Emileon στις 7.00 το απόγευμα. Θα πάρουν μέρος οι ποδοσφαιριστές: Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Κόκκορης, Αγρόδημος, που εντάχθηκαν πρόσφατα στην ομάδα μας. Ο Έρικσον θα επιστρέψει στο Αγρίνιο την Τρίτη. Όπως έχει ανακοινωθεί, στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20: Γεωργούσης, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Ο Λουίτζι Τσέναμο αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο, στο οποίο επικεφαλής παραμένει ο προπονητής μας Τραϊανός Δέλλας, με συνεργάτες τον Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός), τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής) και τον Αντώνη Τσάτσο (γυμναστής).

Από τη Δευτέρα, παράλληλα με τις προπονήσεις, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας (από 16 έως 29 Ιουλίου), θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.

Πηγή