Άκυρο από Ρόσα σε Αστέρα Τρίπολης

Αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος. Ο Φάρλεϊ Ρόσα με τα έξι γκολ και τις τρεις ασίστ ήταν ίσως ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Αγρινίου αρκετοί του χτύπησαν την πόρτα.

Τις τελευταίες μέρες ο Αστέρας Τρίπολης «μάρκαρε» στενά τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, λόγω κα της παραχώρησης του Ισνάλντο. Παρ’ ότι οι Αρκάδες πρόσφεραν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν ήταν η ομάδα στην οποία ανήκει, η Μόντε Αζούλ, αφού είχε βρεθεί φόρμουλα να δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς, αλλά τα σχέδια του παιδιού.

Ο Ρόσα, πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να προσπαθήσει να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό και ισχυρό πρωτάθλημα. Θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα να υπογράψει στην δυτική Ευρώπη. Εφόσον δεν τα καταφέρει, από Αύγουστο βλέπουμε… Αυτή την στιγμή θέλει να περιμένει.

Ο Αστέρας διατηρεί και πολύ καλή σχέση με το γραφείο που τον εκπροσωπεί αφού στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί για τον Ντουντού και τον Ιγκόρ.

Πηγή