Ναρκομανής “γλέντησε” γειτονιά του Πύργου τα ξημερώματα της Δεύτερας

Μια ολόκληρη γειτονιά ξεσήκωσε ένας 51χρονος χρήστης ναρκωτικών τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Πύργο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε αρχίσει απο νωρίς το βράδυ να επιδεικνύει παραβατική συμπεριφορά δημιουργώντας προβλήματα στο κέντρο του Πύργου και ενοχλώντας περίοικους.

Κλήθηκε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που περίπου στις 11 το βράδυ τον έκανε προσαγωγή. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ αφέθηκε ελεύθερος άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους και να δημιουργεί προβλήματα. Κάποια στιγμή ενώ τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί, μπήκε σε μια οικοδομή και ανέβηκε στην ταράτσα της. Στην κατάσταση που βρισκόταν άρχισε να πετά οικοδομικά υλικά όπως μαδέρια και τούβλα στο δρόμο με κίνδυνο να τραυματιστούν διερχόμενοι πολίτες αλλά και αστυνομικοί στο δρόμο.

Οι τελευταίοι προσπαθούσαν να τον κατευνάσουν και να τον προσεγγίσουν με ασφάλεια. Ήδη στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί δυνάμεις του Α.Τ. Πύργου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Δίωξης Ναρκωτικών έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, ακόμα και με ασπίδες και κράνη των ΜΑΤ.

Οι γείτονες για παραπάνω από δύο ώρες παρακολουθούσαν τα όσα διαδραματίζονταν μέσα στη νύχτα και έπεσαν πλέον για ύπνο, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να πείσουν τον 51χρονο χρήστη να τους αφήσει να τον πλησιάσουν και να τον συλλάβουν τελικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

ilialive.gr