Οι top 30 ιδιαίτερες παραλίες της Ελλάδας


Τοπίο δουλεμένο αριστοτεχνικά από τη Μητέρα Φύση, σκηνικό εξωτικό και γερές δόσεις ομορφιάς, αυτά εγγυάται ο περιβόητος πηλιορείτικος Μυλοπόταμος πριν σε μαγέψει με την άγρια εικόνα του.

Η καταπράσινη φύση που περιβάλλει την παραλία κάνει τη θέα από ψηλά μαγευτική, την ίδια ώρα που ευθύνεται και για το γαλαζοπράσινο των πεντακάθαρων νερών. Η κατάβαση από τα σκαλιά υποχρεωτική, έτσι απολαμβάνεις όμως τον επίγειο αυτό παράδεισο στην καρδιά της Ελλάδας, τη Μαγνησία, κάτω από την επίσης ξακουστή Τσαγκαράδα.

Ο χιλιοτραγουδισμένος Μυλοπόταμος επιβλέπεται από τον πελώριο βράχο του που μπαίνει αυθάδικα στο νερό και χωρίζει στα δυο την παραλία με μια φυσική πέτρινη αψίδα λες, συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό που σε αναγκάζει να το αποκαλέσεις τουλάχιστον γραφικό.

3_520592041

Η ονειρική παραλία που πνίγεται από το πράσινο του βουνού παραμένει ωστόσο ιδιαίτερη και για έναν ακόμα λόγο: την αναρρίχηση που προσφέρει στα βράχια της!

2_87307384

Το πεδίο του Μυλοποτάμου παρέχει απλόχερα 14 αναρριχητικές διαδρομές με ποικίλους βαθμούς δυσκολίας και όλες τους ξεκινούν μπροστά από το κύμα…

4_707773972

Γιατί να πας: για την αναρρίχηση στον βράχο της παραλίας! Πού θα το ξαναβρείς αυτό; Αλλά και για τη μαγεία της όλης εμπειρίας…

000_520574542

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR


Πηγή